Két terület az, amiben szakmai segítséget tudok adni neked:

Tesztalapú gyulladáscsökkentő táplálkozás kialakítása,

hogy fizikailag és testileg jól legyél

Üzleti együttműködés,

ha változtatni akarsz a jelenlegi életminőségeden

Amiben tudok neked segíteni:

Az egészség program keretein belül:

Az üzleti együttműködés keretein belül:

Amiben tudok neked segíteni:

Az egészség program keretein belül:

Az egészségprogram mérhetőségen, vérteszten alapul, ami segíti a program hatékony működését, hogy az okot, és ne a tüneteket kezeljük.
Vérteszttel dolgozunk, ami segít a zsírsavprofilod adataiból megállapítani, hogy mik azok a tápanyagok amikre szüksége van a szervezetednek, és mi az amiből kevesebbet kellene bevinned.
Lépcsőről-lépcsőre haladunk, hogy a szervezetedet fokozatosan egyensúlyba hozzuk, és hosszútávon jól működjön. 3 részből áll: gyulladáscsökkentés, bélflóra egyensúly helyreállítása, vitamin és tápanyag feltöltés.
Rendszeres információs anyagokat kapsz, amivel segíteni tudod a mindennapi életmódod javítását. Orvosi előadások, testmozgás tippek, egészséges és finom receptek.
Ha bármilyen adatodat szeretnéd módosítani, telefonszámot vagy szállítási címet, esetleg az előfizetésedet szeretnéd módosítani vagy bővíteni.
A Zinzino4Free lehetőségével ha fogyasztóként a te terméked értékének négyszeresét ajánlod barátaidnak, szeretteidnek vagy családon belül, akkor neked csak a szállítási költséget kell kifizetned.

Az üzleti együttműködés keretein belül:

Technikailag segítek minden lépésben, hogy a legjobb üzleti indulást biztosítsam neked.
Lépésről-lépésre segítelek a training folyamán, hogy mindent a lehető legjobb minőségben és leggyorsabban tudd elsajátítani.

Segítelek, hogy az első 120 napban megkeresd az első 1500 €-dat, amit ki is fizet neked a cég, amikor lekéred a saját számládra. Ebben a folyamatban is segítelek.

A további üzleti működésedben, amennyire szeretnéd részt veszek, és támogatlak a munkádban.
Növekedésedben fontosak lesznek a rendszeres konzultációk, hogy vezetői szinteket érj el.
Segítek minden tapasztalatommal, hogy a benned rejlő óriási potenciált ki tudd hozni magadból.

Amiben nem tudok neked segíteni:

Az egészség program keretein belül:

Az üzleti együttműködés keretein belül:

Multi level körülöttünk mindenhol jelen van. Mindenki mindig valamit ajánl. Jó filmet, jó autót, jó éttermet. Az emberek a vállalatoknak ügyfeleket, forgalmat biztosítanak anélkül, hogy tudnának róluk és meghálálnák ezt nekik. Mindannyian az MLM részei vagyunk, csakhogy a legtöbben nem kapnak semmilyen jutalékot.

[Díjmentes PDF Letöltés]

Hatékony célkitűzés a gyakorlatban E-book

Megtanítalak úgy célokat kitűzni, hogy azok meg is valósuljanak…