Miért a network marketing?

Egész életemben azzal a gondolattal éltem együtt, hogy boldogan akarok élni, és hogy megérdemlem, hogy az életem a lehető legjobb legyen. De soha nem gondoltam azt, hogy ezt könnyű elérni.

Van 6 szakmám és egy diplomám, voltam alkalmazott több helyen és hagyományos vállalkozó, a mai napig is. Viszont abba soha nem akartam és akarok bele törődni, hogy életem jelentős részét a munkában töltsem el.

Napi 8 óra munka alkalmazottként, vagy 10-12 óra egyes helyeken?
Vagy vállalkozóként azt az óriási felelősséget vállalni, hogy emberek élete függ rajtad vagy épp te függsz számtalan szervtől és ellenőrzéstől, beszállítótól, megrendelőtől.
Egyéni vállalkozóként pedig sokszor össze csúszik a magánélet a munkával és csak azt veszi észre, hogy eltűnik az egyik, és általában ez nem a munka szokott lenni.

Ezen tapasztalatok alapján, és az elmúlt évek alapján tudom kijelenteni azt, hogy a network marketing, mint iparág azon kevés vállalkozási forma egyike, ami egyszerre tud időbeli szabadságot, vállalkozói jövedelmet és magas fejlődési lehetőséget adni bárki számára, aki hajlandó beletenni a munkát és a szívét.

Hatással lehetsz emberek millióira

Számomra a network marketing adta meg a lehetőséget a szabad időbeosztásra, a fejlődési lehetőségre és az eszközt, hogy hatással lehessek emberek millióira.

Hatékony időbeosztás, problémamegoldás, döntéshozatal és motiváció, csak egy pár dolog, amit a mentoráltnak óriási szívvel szeretnék átadni, hogy az életét valóban élni tudja és követendő példa legyen személye mások számára is.

Célom, hogy megértést adjak neked erről az iparágról, és ne a buta, hiányos és ősrégi hitrendszer alapján hozz döntést.

Legyél átlagon felüli,

gyűjts valódi adatokat és kívánom, hogy a lehető legtöbb sikert érd el az életben!

[Díjmentes PDF Letöltés]

Hatékony célkitűzés a gyakorlatban E-book

Megtanítalak úgy célokat kitűzni, hogy azok meg is valósuljanak…