Ismerj meg

Programozóként dolgoztam az egyetem után, amiben nem éreztem jól magam, és csak a pénzért dolgoztam, egyre depresszív hangulatban. Akkor már együtt voltam a párommal, és az első randin mesélte még, hogy a testvérével szeretnének majd egy hambizót nyitni.2018-ban bele vágtunk ebbe a projektbe, lelkesen, nulla vállalkozói tapasztalattal, hitelekkel a vállunkon, főállás mellett dolgozva. Csak a hitünk volt.

2019 elején fizikai tüneteim voltak már, hogy nem vagyok az utamon, és ekkor találkoztam a Zinzinoval, ami az egészségügyi állapotomat nagyon rövid idő alatt gyökeresen helyre hozta, és ennek hatására üzletileg is nyitottá váltam. Abban bíztam, hogy az alkalmazotti létet talán le tudom cserélni. 

Kitartó és szorgalmas munkával 6 hónap után ki tudtam rúgni a főnökömet és 2020 óta online vállalkozóként teljesen szabad időbeosztásban dolgozom. Ennek köszönhetően tudtam támogatni pénzügyileg a hambizó beindítását.

Alkalmazottból
2 év alatt 2 sikeres vállalkozás

2021-ben megnyitottuk a hambizónk kapuit Bitang Burger néven, amit jelenleg több, mint 4000-en követnek és 6 országos szakmai elismerést zsebeltünk be 8 hónap alatt. Köztük a Street Kitchen, Dining Guide és Magyar Konyha elismeréseit. Nem beszélve a rengeteg kedves és nagyon jófej vendég visszajelzéséről.

Ennek ügyvezetését menedzselem. 
Mellette az network üzletem egy 200%-os növekedésen ment át, és jelenleg már több mint 8 országban van üzletem.

Imádom amit csinálok, és azt érzem egy percet sem kell dolgoznom.

Küldetésem

A küldetésem mára már az, hogy embereket segítsek át, az ő útjukon, hogy elérjék céljaikat. Az egészség egy központi téma lett nálam, ezért a fő irányom ez maradt, és a partnereimmel ezen dolgozunk, hogy emberek millióira legyünk pozitív hatással. A Bitang Burgerrel pedig növekedni és terjeszkedni akarunk Rengeteg embernek akarunk értékálló munkahelyet biztosítani, a burger imádóknak pedig minőségi étellel szolgálni.

Ha úgy érzed, hogy tudnék segíteni a céljaid elérésében egy hatékony eszköz segítségével, vagy épp te is egészségügyi gondokkal élsz együtt, de változtatni akarsz, akkor foglalj bátran egy időpontot nálam, beszélgessünk. 🙂

Ha ma újból kellene kiépítenem mindent, akkor inkább a hálózati marketing alapján kezdeném építeni a cégem, nem a régi típusú vállalkozásom szerint.

[Díjmentes PDF Letöltés]

Hatékony célkitűzés a gyakorlatban E-book

Megtanítalak úgy célokat kitűzni, hogy azok meg is valósuljanak…